Centrum & Economie

De werkgroep Centrum ziet het centrum van Gorssel en in het bijzonder de hoofdstraat als het kloppende hart van het dorp. De aantrekkelijkheid van Gorssel als woon en werkplaats is sterk verbonden met een goed functionerend centrum. De werkgroep wil de belangen behartigen van alle gebruikers van het centrum en de directe omgeving, daarbij zien we ook recreatieve bezoekers als een belangrijke gebruiker van het centrum.

Met een blik naar de toekomst zien we dat stadcentra en ook dorpscentra sterk aan verandering onderhevig zijn, ook Gorssel zal hier niet aan ontkomen en heeft daar nu al mee te maken!
Activiteiten van de werkgroep richten zich vooral op het stimuleren van een aantrekkelijke omgeving in en om het centrum. Ook het signaleren van ontwikkelingen welke van invloed kunnen zijn op het functioneren van het centrum. Belangrijke gesprekspartners daarbij zijn de gemeente Lochem, maar daarnaast zeker ook de bewoners en ondernemers welke gevestigd zijn in het centrum.
Initiatieven wensen/zorgen en reacties m.b.t. het centrum zien wij graag als input voor ons overleg! Dit kan middels het reactie formulier of per mail naar info@dorpsraadgorssel.nl. Dit betekent niet dat wij als werkgroep in alles kunnen voorzien maar wel weten wij graag wat er leeft onder de inwoners van Gorssel!

Deelnemers werkgroep

Eric Suyten
Rejhana Semic
Pieter van den Broek
Rinie Jansen
Rein Dijkstra
Erik Bechtle

Updates Centrum & Economie

Gorssel Bloeit!

Meer……

Lopende projecten Centrum & Economie

DORPSPLAN 2024-2029
Gorssel bloeit

Alle lopende projecten van Dorpsraad Gorssel……