Seniorensoos

Iedere donderdagmiddag, tussen 14.30 en 16.30 uur, vindt er een warme en vrolijke bijeenkomst plaats in ’t Trefpunt in Gorssel. De Seniorensoos is een ontmoetingsplek waar zo’n 30 tot 40 senioren samenkomen. Naast het genieten van spelletjes zoals koersballen, sjoelen, Rummicub, Triominos en bridge, staat het sociale aspect centraal bij de Seniorensoos. Hier is ruimte om gezellig samen te zijn, te kletsen, geheugenoefeningen te doen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Zelfs tijdens vakantieperiodes blijven enthousiaste ouderen graag betrokken, soms op alternatieve locaties. Naast reguliere bijeenkomsten organiseert het team ook uitstapjes. In 2023 hebben de ouderen bijvoorbeeld een bezoek gebracht aan het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Goed nieuws! Deelname aan de Seniorensoos is gratis, mogelijk gemaakt door een genereuze donatie van het Oranjefonds. Joke Lubberdink, onze zorgcoördinator, en haar toegewijde team verwelkomen iedereen met open armen. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden, of je nu een vaste bezoeker bent of voor het eerst overweegt langs te komen. Als je niet zelfstandig naar de bijeenkomst kunt komen, regelen we graag vervoer voor je. Neem contact met ons op voor meer informatie via e-mail (j.lubberdink@planet.nl) of telefoon (06-10004084).

Over zorgcoördinator Joke
Joke Lubberdink, zorgcoördinator voor Gorssel, speelt een sleutelrol in het succes van de Seniorensoos. Ze is niet alleen de drijvende kracht achter de bijeenkomsten, maar biedt ook hulp en ondersteuning bij verschillende zorgvragen, waardoor senioren langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Deze waardevolle service is mogelijk dankzij bijdragen van de gemeente, het Oranjefonds en de inspanningen van de werkgroep Zorg & Welzijn van de Dorpsraad Gorssel. Lees meer.