Zorgcoördinator

Joke Lubberdink is een essentieel onderdeel van onze gemeenschap in Gorssel. Als zorgcoördinator voor ons prachtige dorp, speelt Joke een cruciale rol bij het ondersteunen en helpen van onze senioren om langer zelfstandig te kunnen wonen. Ze is een toegewijde, betrokken en warmhartige professional, die altijd klaarstaat om te helpen.

Joke Lubberdink werkt niet alleen aan het organiseren van waardevolle bijeenkomsten zoals de Seniorensoos, waar onze ouderen elkaar ontmoeten en genieten van elkaars gezelschap, maar ze biedt ook assistentie bij verschillende zorgvragen op diverse terreinen. Dit betekent dat senioren uit Gorssel altijd op haar kunnen rekenen, of het nu gaat om praktisch advies, sociale steun, of hulp bij het vinden van oplossingen voor uitdagingen waarmee ze worden geconfronteerd.

De bijdrage van Joke Lubberdink aan onze gemeenschap is van grote waarde, en we zijn dankbaar dat we haar hebben als onze zorgcoördinator. Als je behoefte hebt aan hulp, begeleiding, of gewoon een luisterend oor, kun je altijd op Joke rekenen. Samen met haar team en de werkgroep Zorg & Welzijn van de Dorpsraad Gorssel maakt ze onze gemeenschap sterker en beter in staat om voor elkaar te zorgen.