Jongerenhuisvesting

De Werkgroep Jongerenhuisvesting Gorssel zet zich in voor woningen voor jongeren uit Gorssel. Deze gedreven werkgroep, bestaande uit Jur Bötzel, Verena Peters, Linda Sanders en Ronald Wieggers, zet zich daardoor actief in voor de toekomst van Gorssel.

Iedereen is het er wel over eens dat jongeren de ruggengraat van de toekomstige gemeenschap zullen vormen. Daarom zet de werkgroep zich in om jongeren een kans te geven om in Gorssel te blijven wonen of hier terug te keren na hun studies. Onze missie is niet alleen gericht op het verrijken van de lokale gemeenschap, maar ook op het behoud van onze unieke lokale identiteit.

De Werkgroep Jongerenhuisvesting onderzoekt en bespreekt diverse opties om jongerenhuisvesting in Gorssel te realiseren, met bijzondere aandacht voor betaalbare woningen en appartementen die voldoen aan de behoeften van de jonge generatie.

Wil je deel uitmaken van dit belangrijke initiatief of heb je vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We verwelkomen graag nieuwe gezichten en ideeën, want samen werken we aan een Gorssel waar jongeren zich echt thuis voelen en kunnen gedijen. De Werkgroep Jongerenhuisvesting staat klaar om Gorssel’s toekomst te verzekeren. Doe met ons mee!