Wat is de woonbehoefte in Gorssel?

Vul nu de enquête in!

Welke woonwensen hebben inwoners en toekomstige inwoners van Gorssel? Dat willen gemeente Lochem en de dorpsraad Gorssel graag weten. Om die vraag te kunnen beantwoorden zijn er twee enquêtes gemaakt. Eén enquête voor alle inwoners van Gorssel en mensen die zich graag in Gorssel willen vestigen. De tweede enquête is voor jongeren tot 27 jaar. Invullen kan tot 31 mei!

Een werkgroep met daarin vertegenwoordigers van de Dorpsraad, IJsseldal Wonen en de gemeente maken samen een kernvisie voor wonen in Gorssel. Voor een goede lokale woonvisie willen we weten welke woonwensen er zijn. Zijn er bijvoorbeeld genoeg eengezinswoningen en zijn er wel geschikte woningen voor senioren die eventueel kleiner willen wonen? Daarnaast zijn ook jonge starters die graag in Gorssel willen blijven wonen.

Leefbaarheid in stand houden

Gorssel blijkt een gewilde plek om te wonen. In de praktijk zien we dat Gorssel ook in trek is bij mensen van buiten de regio. Daarom is het ook belangrijk om te weten wat de wensen van toekomstige bewoners zijn. Het is belangrijk om te inventariseren wat er nodig is om de leefbaarheid van het dorp in stand te kunnen houden. Scholen, sportverenigingen en winkelvoorzieningen zijn sterk afhankelijk van de samenstelling van de bevolking en die wordt weer beïnvloed door de samenstelling van de woningvoorraad.

 Doe mee en vul de enquête in!

Grijp uw kans om te laten weten wat u belangrijk vindt. U vindt de enquête hier en voor jongeren hier. Vult u de enquête liever op papier in? Dan kunt u terecht bij boekhandel Bechtle. Daar kunt u ook de ingevulde enquête weer inleveren. Invullen kan tot 31 mei, dus wacht niet te lang. De enquêtes zijn anoniem en de resultaten hiervan worden bekend gemaakt op Gorssel.nl en in de streekbladen.

Meer informatie?

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u mailen naar woononderzoekgorssel2020@gmail.com.

Vertrouwelijk en anoniem

Er wordt vertrouwelijk omgegaan met persoonlijke gegevens. De rapportage en de resultaten worden in algemene zin en anoniem gepresenteerd.nn