Inloopbijeenkomst straatverlichting Hoofdstraat in Gorssel

De Hoofdstraat in Gorssel heeft sinds de ruim 10 jaar gelden uitgevoerde herinrichting mooie straatverlichting in de vorm van de hoge houten masten met ieder drie spots en grondspots die de bomen uitlichten. In de afgelopen jaren zijn steeds meer spots kapot gegaan en die werden tot ergernis van veel bewoners en winkeliers in de Hoofdstraat niet vervangen. Ondernemers en Dorpsraad hebben herhaaldelijk geklaagd bij de gemeente Lochem over de kapotte lampen. Die werden niet vervangen omdat dat ingewikkeld en kostbaar was.

Nu heeft de gemeente Lochem met deskundigen een aangepast verlichtingsplan gemaakt. De inhoud van dat plan is nog niet bekend.

Op dinsdag 21 oktober a.s. is er tussen 18.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst in ’t Trefpunt aan de Molenweg. Tijdens deze inloop wordt het verlichtingsplan gepresenteerd voor bewoners, winkeliers aan de Hoofdstraat, andere belanghebbenden en belangstellenden. Medewerkers van de gemeente Lochem en van het Nederlands Licht Instituut zijn aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden en het plan toe te lichten.

Gorssel, 9 oktober 2014