Yvonne Diepens stelt zich voor

Yvonne Diepens
Yvonne Diepens
“Duurzaamheid en natuur vind ik heel belangrijk. Met name behoud van natuur is belangrijk.
Dat is de reden waarom ik me heb opgegeven voor de werkgroep Duurzaam en Groen. Kijken wat de mogelijkheden zijn op gebied van duurzaamheid zonder de natuur en portemonee van mensen veel geweld aan te doen.
Maar ik ben nu nog alleen. Ik zou dit graag met meer mensen willen trekken.
Wie doet er mee??
Ik ben Yvonne Diepens, 62 jaar oud, getrouwd, en woon sinds 3 jaar in Gorssel. Daarvoor hebben we 37 jaar in Deventer gewoond.
Onze huidige woning is van 1964. Toen wij erin getrokken zijn hebben we onmiddellijk kunststof kozijnen en het nieuwste isolatieglas laten plaatsen. Zowel beneden als boven. De zolder hebben we geïsoleerd  maar ook onder de woonkamervloer hebben we isolatie aangebracht. En er liggen zonnepanelen op ons huis”.