Elektrische deelauto in Gorssel

Gedeeld Elektrisch rijden kan nu ook in Gorssel! 

Dankzij het initiatief ‘Deelauto’ van LochemEnergie, ondersteund door de Dorpsraad Gorssel, kunnen we nu gebruik maken van een elektrische deelauto. 

De spiksplinternieuwe elektrische Renault Zoe kan gehuurd worden. En hier komt het mooie deel: voor de eerste zestig gelukkigen die de Renault Zoe reserveren, neemt de Dorpsraad Gorssel de dagvergoeding van €20 op zich, waardoor jij slechts €0,25 per kilometer betaalt. Duurzaam en voordelig, dat klinkt goed, toch?

Aarzel niet! Meld je snel aan om toegang te krijgen tot de handige deelauto-app en begin met reserveren en rijden wanneer het jou uitkomt. En als je je afvraagt hoe alles werkt, geen zorgen! Een proefrit is mogelijk, zodat je vertrouwd raakt met de app en leert hoe je de accu van de auto kunt opladen. Meld je aan via: https://www.lochemenergie.net/mobiliteit/modellen-en-locaties

Het spijt ons te moeten mededelen dat LochemEnergie om deze reden heeft besloten om de Renault Zoe, de elektrische deelauto, over te plaatsen naar een andere locatie binnen de gemeente.

We blijven ons inzetten voor duurzame mobiliteitsopties en zullen blijven zoeken naar manieren om de leefbaarheid en duurzaamheid in onze gemeenschap te bevorderen. Bedankt aan iedereen die heeft deelgenomen aan dit experiment.