kop

VTEM Banners

De Dorpsraad Gorssel is een vereniging met leden.
De werkzaamheden zijn verdeeld over een bestuur en een aantal werkgroepen.

Bestuursleden: Bestuursfunctie en
belangrijkste aandachtsgebieden:
Contact:
Otto van Harmelen  Voorzitter

Herman Beekhuis Bestuurslid
Liaison voor Werkgroep Centrum
en Accommodatiebeleid
Tel 0575-493326
Pam van 't Hof  Secretaris
Paul Wiegerinck Penningmeester
PHS-GON (Intensivering spoorvervoer)
Liaison voor Werkgroep Verkeer
Liaison voor Werkgroep Recreatie & toerisme
Tel. 0575-493976
Marije Alma Bestuurslid
Tel 06-10910912

Dorpsraad 050918-2

Bestuur van de Dorpsraad Gorssel, v.l.n.r. Marije Alma, Herman Beekhuis, Otto van Harmelen,
Paul Wiegerinck en Pam van 't Hof

Binnenkort zullen er werkgroepen aan de slag gaan met de aktiepunten van het Dorpsplan 2018-2023.

Werkgroepen  Deelnemers
Cultuurhistorie en Landschap

Centrum
GorsselSamSam
(Sociaal maatschappelijke vraagstukken)

Verkeer Cees van Doorn
Jan de Groot
Louise Tietge

De Dorpsraad Gorssel is een vrijwilligersorganisatie.

RSIN nummer: 818084212

Bankrekening, IBAN:  NL71 RABO 0133 2484 53 t.n.v. Vereniging Dorpsraad Gorssel

Meehelpen?
De Dorpsraad Gorssel zoekt versterking. Vooral dames zijn welkom!
Geinteresseerd? Neem contact op met een van de hiernaast genoemde bestuursleden.
Juridisch
De Dorpsraad Gorssel is een vereniging met volledige rechts-bevoegdheid, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 08160654, opgericht middels een notariele akte van oprichting op 25 mei 2007. Open deze akte (statuten) (pdf)